UEFA B

Kausi 2019

Tiedotaan loppuvuoden aikana.

Kausi 2018

SPL Tampere tukee seurojaan siten, että kurssista laskutetaan vain tutoroinnista aiheutuneet kulut, noin 500 euroa. Jos seuralla on oma tutor, niin sitä ei laskuteta.

Hakuaikaa on jatkettu 31.12. asti.

Kaudella 2018 SPL Tampere järjestää UEFA B -koulutuksen yhdessä Länsi-Suomen piirin kanssa. Hakemusten perusteella päätetään, pidetäänkö kaikki lähijaksot piirien kesken yhdessä, erikseen vai näiden yhdistelmänä.

Kurssille hakevia valmentajia ja heidän seurojaan kehoitetaan perehtymään myös C+ -valmentajakoulutukseen. Lasten valmentajille tämä koulutus on todennäköisesti parempi vaihtoehto.

Valmentajan joukkueen tulee tukea valmentajan kehittymistä UEFA B -kurssin sisällön mukaisesti. Tämä tarkoittaa vähintään 8v8 pelimuodolla pelaavaa joukkuetta, jonka pelaajat ovat sitoutuneita tavoitteelliseen toimintaan. Lasten vaiheen (11-vuotiaat ja nuoremmat) joukkueiden valmentajien on haastavaa opetella koulutuksen asioita käytännön arjessaan, koska ikävaiheen oppimistavoitteet eivät kohtaa kurssisisältöjä.

Käy keskustelu kehittymistäsi parhaiten tukevasta koulutuksesta seurasi valmennuspäällikön tai vastaan kanssa. Voit myös olla yhteydessä SPL Tampereen nuorisopäällikköön.

Koulutuksessa on neljä lähijaksoa, joiden väleissä on harjoitusten johtamista omassa ympäristössä.

Ohjelma saattaa muuttua, riippuen toteuttamistavasta piirien kesken.

Tarkemmat tiedot löydät Länsi-Suomen piirin sivuilta >>