C-taso

Kurssi perustuu D-tasolla ja käytännön valmennustyössä hankittujen taitojen kehittämiseen käytännönläheisesti. Valmentajalle annetaan uusia vinkkejä mm. pelipaikkakohtaiseen taktiikkaan, otteluseurantaan, fyysisen valmennukseen, sääntöihin ja jalkapallovammojen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn.

Kurssiin kuuluu kolme tutorointikerta valmentajan omassa ympäristössä, joista viimeinen on kurssin loppunäyttö. Tutoroinnin voi tehdä SPL Tampereen nuorisopäällikön hyväksymä seuratutor. Tällöin seuraa ei laskuteta tutor-kuluista. Jos seura on kiinnostunut kouluttamaan C-tutorin, niin ota yhteyttä nuorisopäällikkö Mikko Tuloseen.

C-kurssin suorittaminen vaatii hyväksytyn loppunäytön. Hyväksytty loppunäyttö oikeuttaa UEFA:n koulutusluokituksissa Grassroots Diplomaan. Näyttö toteutetaan kurssilaisen omassa valmennusympäristössä ja se sisältää tutorointien tavoin harjoitusten esittelyn, toteuttamisen ja palautekeskustelun. Seuran valmennuspäällikkö tai sisäisestä valmentajakoulutuksesta vastaavan henkilön tulee olla näytössä toisena arvioitsijana. Näin saadaan kurssilaisen kehittyminen jatkumaan heti myös seuraympäristössä yhteisesti sovitulla tavalla.

Pääsyvaatimuksena D-tason suorittaminen ja sen jälkeen vähintään yhden kauden toiminta valmentajana.

Ajankohta 2017

Varalassa

Lähijakso: lauantai 29.4.
Etäjakso: tutorointi kurssilaisen omassa ympäristössä
Lähijakso: keskiviikko 7.6., jos Baltic cup (99) ottelu illalla Valkeakoskella), otteluseuranta
Etäjakso: tutorointi kurssilaisen omassa ympäristössä
Lähijakso: lauantai 12.8.
Etäjakso: loppunäyttö kurssilaisen omassa ympäristössä

Ilves
lähijaksot: 24.3.,25.3.,22.4.,13.5. SIIRTYY

TPV
lähijaksot: 13.5., 7.7., 20.8.

Hinta

tutoroinneista sekä loppunäytöstä noin 100 euroa per kerta (riippuu kouluttajan matkakuluista). Jos seuralla on oma tutor, niin tutoroinneista ei laskuteta.

Ilmoittautuminen

Kurssit ovat käynnissä, ilmoittautuminen on suljettu.