Ottelusiirto

Piiri hoitaa ottelun erotuomarille tiedottamisen ja tarvittaessa erotuomarin vaihtamisen, mikäli alkuperäinen ja uusi ajankohta ovat molemmat enemmän kuin viiden päivän päässä ilmoitushetkestä. Mikäli alkuperäiseen tai uuteen ajankohtaan on alle viisi arkipäivää, niin siirtoa tekevät joukkue hoitaa ilmoitukset erotuomaristolle. Joukkue hoitaa aina kenttävuoron vaihtamisen (vanhan peruminen/uuden varaaminen). Siirroissa on AINA oltava yhteydessä ensin vastustajaan.

  1. Ole ensin yhteydessä kyseisen ottelun vastustajaan (yhteystiedot löytyvät tulospalvelusta kun klikkaa kyseistä joukkuetta sarjataulukosta)
  2. Etsikää yhdessä uusi mahdollinen ajankohta ottelulle ja varmistakaa onko kenttä silloin varattavissa. Kenttien todellinen varaustilanne on vain kyseisen  liikuntapaikan varauksista vastaavalla henkilöllä. Turun kenttätilanne löytyy täältä (Selaile tilavarauksia ja Liikuntapalvelut). Vain valkoinen on vapaata. Salon ohje ja kenttätilanne on täällä ja Porin täällä.
  3. Ilmoita ottelusiirto alla olevalla ottelusiirtolomakkeella.
  4. Jos uuteen ottelupäivään on aikaa alle 5 arkipäivää, niin piiri ei voi sääntöjen mukaan enää määrätä otteluun erotuomaria. Tällaisissa ottelusiirroissa ottelua siirtävän joukkueen on tiedotettava itse muutoksesta erotuomarille (myös avustaville) ja hankittava tarvittaessa otteluun uusi erotuomari. Erotuomarin vaihtumisesta on ilmoitettava myös piiriin.
  5. Kun siirto on hyväksytty, niin vahvista se vastustajalle sekä peru vanha kenttävuoro ja tee varaus uudesta vuorosta oman kuntasi liikuntatoimeen tai kenttävuoroista vastaavalle (Ei Turku/Salo/Pori, joissa tieto siirtyy automaattisesti suoraan Tasosta Timmiin)
  6. Siirtoja käsitellään vain toimiston virka-aikoina. Kun siirto on hyväksytty, niin siitä tulee vahvistusviesti sähköpostiin ja ottelutiedot muuttuvat otteluohjelmassa.
     

Siirtojen hinnat ovat seuraavat:
-Joukkueen ensimmäinen ottelusiirto siirtoviikon jälkeen 25 euroa.
-Seuraavat siirrot 50 euroa.
-Koko osaturnauksen siirto 5v5-sarjoissa 10,00/ottelu.

Ottelun siirtäminen ilman piirin lupaa maksaa 100 euroa.

Ottelusiirtolomake

Huom! Tarkista alkamisaika ennen lomakkeen lähetystä. Meille on tullut muutama tapaus, joissa alkamisajan minuuteiksi on vaihtunut 40 (xx:40), kun lomakkeen muita kohtia on täytetty.

:
:
Erotuomaripalkkiot laskutetaan kotijoukkueeksi kirjatulta joukkueelta.