T15 (2005)

 

Tyttöjen T15 Helmaripäivät kaudella 2019-2020 on suunnattu 2005 syntyneille tytöille

Läntisen alueen A osa-alue (Ahvenanmaa, Varsinais-Suomen ja Satakunnan) ja B osa-alue (Pirkanmaa ja Kanta-Hämeen)
 
Huuhkaja- ja Helmaripäivät on Suomen Palloliiton pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyvät pelaajatarkkailu ja valmennusosaamisen kehittäminen. Pelaajakehitystapahtumien keskiössä on peli ja sen kehittäminen sekä pelaajien että valmentajien näkökulmasta. Valmentajat tulevat saamaan ennen tapahtumia ennakkotehtäviä pelaamisesta ja itse tapahtumissa ottelut kuvataan ja käydään läpi kouluttajien ohjauksessa. Pelaajilta vaaditaan hyvää valmistautumista tapahtumiin ja keskittymistä paikan päällä.
 
Pelaajan laadukas arki on iso teema seuraaville vuosille suomalaisessa jalkapallossa. Tämän vuoksi vuoden aikana pidettävissä Huuhkaja-ja Helmaripäivissä käsitellään myös kokonaisvaltaista urheilijaksi kasvamista oikeanlaisen harjoittelun, ravinnon ja levon sekä ajan- ja elämänhallintaan liittyvien asioiden osalta. Huuhkaja- ja Helmaripäivät on osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua ja antaa työkaluja pelaajien laadukkaaseen arkiharjoitteluun.
 
Valmentajina toimivat seurajoukkueiden valmentajat ja heitä tutoroi oman seuran valmennuspäälliköt tai vastaavat henkilöt. Tapahtumat järjestetää Palloliiton Lännen alueen organisoinnista vastaava henkilö. Lisätietoa Lännen alueen koulutuspäällikkö Sami Nikkola ja koulutusasiantuntija Ari Kervinen, ari.kervinen(a)palloliitto.fi , 0442837584.
 

 

T15 Helmaripäivien ohjelma
Toiminta-aika klo 08.30-16.00

Tasojärjestykset määräytyvät seuraavasti: 5-6 joukkuetta per taso
Taso 1:  FC Nokia, TPS YJ ja Ilves 

Ensimmäinen tapahtumat alueellisia (Satakunta, Varsinais-Suomi, Pirkanmaan/Kanta-Häme). Näissä tapahtumissa kartoitetaan pelaajien määrä ja taso. Tämän jälkeen kootaan Utd joukkueet tammi/maalis/toukokuun tapahtumiin ja 1.tason joukkueet tulevat omina joukkueina. Taso muutokset mahdollista kauden aikana. 3. kierrokselle ei osallistu SHA ja AVK joukkueet.

Pirkanmaan/Kanta-Hämeen Huuhkaja- ja Helmaripäivien aloitusseminaari pidetään 21.11.19 torstaina klo 17.30 alkaen Tampereella. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.
 
Helmaripäivä (lohko) Aika Paikka Kutsu
1.kierros      
Satakunta 6.11.2019 ke Talviharjoitteluhalli, Rauma Kutsu
Varsinais-Suomi 7.11.2019 to Javenture Areena, Turku Kutsu
Pirkanmaa/Kanta-Häme 18.12.19 ke Pirkkahalli, Tampere Kutsu
2.kierros      
Taso 1 + UTD joukkueet 14.1.2020 ti Karhuhalli, Pori Kutsu
3.kierros       
Taso 1  + UTD joukkueet 1.4.2020 ke Pirkkahalli, Turku Kutsu
4.kierros      
Taso 1 + UTD joukkueet 5.5.2020 ti Kupittaa, Turku Kutsu
Jatko-ohjelma      
Helmariturnaus 14.-17.6.2020 to-su Eerikkilä

Varsinais-Suomen, Pirkanmaan/Kanta-Hämeen ja Ahvenaanmaalta alueelta valitaan noin kahden joukkueen verran pelaajia turnaukseen. Valinnat tehdään 4. kierroksen jälkeen. 

Huom! Ohjelma on alustava. Muutokset ohjelmassa mahdollisia!

ILMOITTAUTUMISET

Joukkueet ilmoittavat pelaajansa Ari Kervinen sähköpostitse ari.kervinen(at)palloliitto.fi lomakeella tästä
 
Yksittäiset pelaajat ilmoitetaan lomakkeella tästä. Ilmoita pelaajat 15.10.19 tiistaihin mennessä. Seurojen parhaat pelaajat, jotka eivät tule joukkueena Helmaripäivään.