Ilmoittautuminen Hotsal-sarjaan 2019-2020

Ilmoittautuminen päättyy 30.10.

Hotsalin osallistumismaksu on 350 €. Mukaan mahtuu 24 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Piiri voi rajoittaa osallistuvien joukkueiden määrää lohkojaon tekemiseksi. 

Maksu sisältää kenttä- ja erotuomarimaksut. Vasta ilmoittautumismaksun maksaminen vahvistaa joukkueen osallistumisen sarjaan. Ilmoittautuneille lähetetään alkuinfo ennen sarjan alkua.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa sarjaan ennen lohkojaon tekemistä, luopumismaksu on sama kuin sarjamaksu. Lohkojaon tekemisen jälkeen luopumismaksu on kolminkertaisen sarjamaksun suuruinen. Turnauskohtainen luovutusmaksu on 200 €. Joukkue suljetaan sarjasta kahden luovutuksen jälkeen.

Osallistumismaksun - tai osan siitä - voi maksaa myös Virike- , Tyky- tai Smartum-seteleillä. Ota yhteys piiritoimistoon, jos haluat käyttää maksuvälineinä em. seteleitä.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella:

Ohje:

1. Täytä lomakkeen kaikki kohdat.
2. Lähetä lomake.
3. Saat vahvistusviestin s-postiisi. 
4. Saat laskun osallistumismaksusta s-postiisi.
4. HUOM! Osallistuminen on varmistunut vasta, kun osallistumismaksu on maksettu. Maksu on maksettava viimeistään 3.11., jotta joukkue pääsee mukaan sarjaan.

Ilmoittautuneet joukkueet >>

Esim. toive tasolohkosta
Lähettämällä tämän lomakkeen ilmoitan tutustuneeni Länsi-Suomen piirin verkkolomakkeiden tietosuojaselosteeseen osoitteessa https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/piirit/lansi-suomi/tietosuojaseloste-lansi-suomi ja hyväksyn kirjaamieni tietojen selosteen mukaisen tallentamisen ja käsittelyn.