Aluesarjat

ITÄ-SUOMI - KAAKKOIS-SUOMI - KESKI-SUOMI

A-poikien Kakkonen
Pelataan uutena sarjana pääasiassa itä-Suomen ja Keski-Suomen piirien yhteinen A-poikien sarja, johon myös Kaakkois-Suomen piirin joukkueilla on mahdollisuus osallistua.  Sarjasta ei nousta liiton sarjaan.
Ilmoittautuminen viimeistään 31.01.2017

B-poikien Kakkonen
Pelataan keväällä kymmenen (10) joukkueen sarjana sekä syksyllä on tavoitteena myös kymmenen (10) joukkueen sarja niin, että sekä kevät- että syyskierroksen kaksi parasta joukkuetta nousevat B-poikien Ykköseen. Kevään sarjan viimeinen joukkue putoaa ainakin Kolmoseen - putoajien lopullinen määrä päätetään molemmilla kierroksilla myöhemmin, koska siihen vaikuttavat Ykkösen putoajat ja Kakkoseen nousijat.
Jos joku sarjapaikkaan oikeutetuista joukkueista luopuu sarjasta, siin siitä on tehtävä ilmoitus omaan piiriin viimeistään 16.11.

JIPPO
KuPS/2
Komeetat/YJ
WJK yj              
KJP/YJ 2           
ToU/AC BARCA YJ           
FC LaPa      
PK-37
PeKa/YJ 2
SiPS YJ

B-poikien Kolmonen
Pelataan ilmoittautumisten perusteella kahdessa (2) alueellisessa lohkossa erilliset kevät- ja syyskierrokset. Kaakkois-Suomella on oma lohko ja Itä- ja Keski-Suomella vastaavasti yhteinen lohko. Sekä kevät- että syyskierroksen jälkeen kaksi joukkuetta nousevat Kakkoseen ottelupareista, joissa lohkovoittajat kohtaavat kotikentällään toisen lohkon 2. sijoittuneet yksittäisissä karsintaotteluissa.
Sarjassa on voimassa seitsemän (7) pelaajan edestakainen vaihto-oikeus.
Ilmoittautuminen viimeistään 31.01.2017

Naiset Kolmonen
Naisten Kolmonen pelataan pääasiassa Itä-Suomen ja Keski-Suomen piirien yhteisenä kilpailuna, mikäli sarjaan ilmoittautuu joukkueita - Kaakkois-Suomen piirin joukkueet muodostavat oman sarjansa.  Mikäli kilpailu ei toteudu, voivat joukkueet osallistua muiden piirien sarjoihin.
Sarjassa on seitsemän pelaajan edestakainen vaihto-oikeus.
Pelataan Itä-Suomen ja Keski-Suomen piirien joukkueiden välinen naisten Kakkosen karsinta kyseiseen karsintaan ilmoittautuneiden joukkueiden kesken - karsinnan voittaja jatkaa karsintaa Pohjois-Suomen piirin joukkuetta vastaan.
Sarjassa sallitaan piirin myöntämät kaksoisedustukset - tällainen joukkue ei voi kuitenkaan osallistua Naisten Kakkosen karsintaan.
Mikäli sarjaan ei osallistu riittävää määrää joukkueita, sarja voidaan yhdistää B-tyttöjen kanssa yhteiseksi alueelliseksi sarjaksi.
Ilmoittautuminen viimeistään 31.01.2017

B-tyttöjen Kakkonen
Pelataan ilmoittautumisten perusteella yhdessä alueellisessa lohkossa erilliset kevät- ja syyskierrokset. 
Sarjassa sallitaan piirien myöntämät kaksoisedustukset ja yli-ikäisyydet.
Sarjassa on voimassa seitsemän pelaajan edestakainen vaihto-oikeus.
Joukkue, jossa on mukana piirien myöntämillä poikkeusluvilla pelaavia, ei voi olla mukana B-tyttöjen Ykkösen karsinnassa.
Sekä kevät- ja syyskierroksella lasketaan Ykkösen karsintaan osallistuvien joukkueiden keskinäisistä otteluista erillinen sarjataulukko, jonka voittaja nousee B-tyttöjen Ykköseen - ei nousupakkoa
Ilmoittautuminen viimeistään 31.01.2017

C-tyttöjen aluesarja
C15-tyttöjen uusi alueelllinen sarja.  Sarjan perusteella määritetään SPL:n II-tason lopputurnauspaikat.
Ilmoittautuminen viimeistään 31.01.2017