Jalakapallo-Peijjaiset

Jalakapallo-Peijjaiset "King of The Games" on maamme suurin ”oikean jalkapallon” pienpelitapahtuma. Osanottajaennätyksemme on vuodelta 2009 - joilloin mukaan pystyttiin ottamaan 176 joukkuetta.
Vuoden 2017 tapahtumassa oli mukana 136 joukkuetta.

He ovat myös olleet mukana ja kivaa on ollut
>>>>>
>>>>>

Euroopan jalkapalloliitto UEFA palkitsi Jalakapallo-Peijjaiset vuoden 2006 Veteran Grassroots –tapahtumana Suomessa.

Jalakapallo-Peijjaiset on aikaansa edellä olevaa pilottitoimintaa, jossa aikuisten harrastejalkapallo-toiminnan kysyntään vastataan itä-suomalaisella tavalla.
Ilmoittaudu mukaan  >>>>>
 ______________________________________________________________________________________________

Vuonna 2018 järjestetään 27. Peijjaiset ja meillä olisi mahdollisuus tehdä uusi turnauksen osanottajaennätys kun turnausta varten on Kuopio-halli varattuna 30.11. - 02.12. ja 05-09.12. - se käytetäänkö kaikkia varattuja päiviä, selviää sitten myöhemmin.

Vuoden 2018 tapahtuma on myös kilpailunjohtaja Pekka Ojalan 27. turnaus ja samalla järjestäjänä se viimeinen.  Jalakapallo-Peijjaisten taru kyllä jatkuu myös vuoden 2018 jälkeenkin - Itä-Suomen piiri tekee vuoden 2018 aikana päätöksen jatkaako se turnauksen vastullisena järjestäjänä vai myöntääkö se järjestämisoikeuden jollekin toiselle taholle.

Jalakapallo-Peijjaiset on Itä-Suomen piirille rekisteröity tuotemerkki.
_______________________________________________________________________________________________

Kuopion ja sen lähiympäristön joukkueet aloittavat pelit ensimmäisenä viikonloppuna ja ns. pitkämatkalaiset joukkueet tulevat toiveidensa mukaisesti mukaan pääsääntöisesti vasta toisena viikonloppuna

Sekajoukkueet/naiset ja ikämiesten sarjat pelataan kokonaisuudessaan tapahtuman ensimmäisessä osassa - toiveiden mukaan joukkue voi aloittaa pelit lauantaina

Kilpasarja pelataan vastaavasti kokonaisuudessaan toisessa osassa.
______________________________________________________________________________________________

Ilmoittaudu mukaan >>>>>

Jalakapallo-Peijjaiset pelataan Kuopio-hallissa siten, että hallin kenttä jaetaan väliverkoilla kolmeen osaan ja näin käynnissä on kolme peliä yhtä aikaa. Kuopio-hallin kenttä on keinonurmipintainen.  Kuopio-halli sai uuden pelialustan syksyllä 2011.

Jalakapallo-Peijjaisten pääjärjestäjänä on Suomen Palloliiton Itä-Suomen piiri - yhteistyöseurana Pallokissat.

Peijjaisissa on mukana kaikkiaan kuusi (6) sarjaa. Osiin sarjoja on määritelty rajoitteita sarjassa hyväksyttäville pelaajille.

Ilmoittautuminen vuoden 2018 tapahtumaan aukeaa keväällä ja se päättyy su 29.10. - mikäli kaikkia joukkueita ei pystytä ottamaan mukaan, niin osanottajat valitaan sarjoittain ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osanottomaksu on 230 €
- lasku lähetetään pääsääntöisesti joukkueen yhdyshenkilön s-postiin, mikäli ei ole esitetty muuta laskutusosoitetta

ilmoittautumislomake >>>>>

sähköposti pekka.ojala(*)palloliitto.fi                         puh. 017-3683 300 (Pekka Ojala)