Koulu- ja päiväkotijalkapallo

Kaikki Pelissä -koulufutistapahtumat, Kaikki Pelissä -materiaalit sekä sekä opekoulutustilaisuudet on suunnattu koulu- ja päiväkotijalkapallon tukemiseen.

Koulut ovat tärkeä yhteistyökumppani jalkapalloseuroille. Yhteistyön kautta on mahdollistaa kehittää jalkapallon asemaan kouluissa sekä saada toimintaan mukaan uusia harrastajia. 

1) Kaikki Pelissä -tapahtumat

2) Kaikki Pelissä -opemateriaalit

3) Kaikki Pelissä -opekoulutukset

4) Pustan ja Pampan futisseikkailu

5) Liikunta- ja futiskerhot

Materiaalit on tarkoitettu tukemaan jalkapallon opetusta kouluissa ja päiväkodeissa, mutta ne soveltuvat myös seurojen ja joukkueiden toimintaan. Kaikki Pelissä -tapahtumista kerätty palaute on ollut erittäin positiivista. Seuroille tapahtumat luovat kontakteja koulujen kanssa. Samalla on mahdollisuus rekrytoida pelaajia esim. jalkapallokouluhin. Koulut, lapset ja opettajat ovat olleet kiitollisia ja tyytyväisiä. Kyseessä on toimiva konsepti, joka liikuttaa vuosittain tuhansia lapsia.

Yhteistyössä piirin kanssa: 

Seuroja pyydetään ilmoittamaan tapahtumistaan piiriin, jolloin seura saa käyttöönsä materiaalia opettajille ja kouluille. Ilmoituksen voi laittaa osoitteeseen: silja.ranta(a)palloliitto.fi.

Seurojen kannattaa lisäksi ilmoittaa Liikuntavirastolle kenttävarauksen yhteydessä, että tapahtuma on koulu- tai päiväkotitapahtuma, jolloin kenttälasku tulee automaattisesti piirille. Jos käytössä on seuran oma kenttä, niin seura laskuttaa piiriltä saman mitä Liikuntavirasto kustantaisi vastaavasta kentästä.

Jos taas olette järjestämässä Kaikki Pelissä -tapahtumaa ensimmäistä kertaa, kannattaa ensin olla piiriin yhteydessä. Me autamme teidät alkuun. 

Kaikki Pelissä tarjoaa:

- helpon ja toimivan tavan tapahtumien järjestämiseen (Kaikki Pelissä –koulutapahtumat, päiväkotitapahtumat, koulukiertueet jne.)

- erinomaisen mahdollisuuden pelaajien rekrytointiin

- parasta mahdollista pr-työtä kunnan alueella (lapset, vanhemmat, opettajat, media jne.)

- koulu- ja päiväkotikontakteja

- mahdollisuuden jalkapallon aseman vahvistamiseen siellä, missä kaikki ikäluokat ovat

Lisätietoja: Silja Ranta, p. (09) 2292 9123