Helsingin piiri

Tytöt

Tyttöjen sarjojen pelitapa 2015             päivitetty 5.12.2014

Mikäli sarjojen joukkuemäärissä tapahtuu oleellisia muutoksia, voidaan sarjojen nousuja ja putoamisia muuttaa.
Syksyn sarjatuloksilla saattaa olla vaikutusta seuraavan ikäluokan sarjoihin kaudelle 2016.

Kilpasarjatasot ovat, eikä niissä sallita poikkeuslupia.
* D12: Kilpasarjakarsinta, Aluesarja
* D13: Etelä-Länsiliiga, Aluesarja
* C14: Etelä-Länsiliiga, Aluesarja
* C15: Etelä-Länsiliiga, Aluesarja
* TB17: Ylempi loppusarja
* TB18: Liiton sarjat, Kakkonen.

TULEVAISUUSMAAILMA

TB18 = Tytöt 97 ()
Sarjan pelipäivät ovat Helsingissä ti ja la.
Pelataan yhdessä Uudenmaan piirin joukkueiden kanssa Kakkosta ja Kolmosta. Kakkosen kaksi parasta nousevat Ykköseen keväällä ja syksyllä.
Syksyn 10 joukkueen Kakkoseen Ykkösestä pudonneet joukkueet, kevään Kolmosen voittaja sekä parhaat Kakkosen joukkueet. Muut joukkueet pelaavat Kolmosta.
7v7-sarja: järjestetään yhdessä Uudenmaan piirin kanssa ikäluokkia tarvittaessa yhdistäen.

TB17 = Tytöt 98 ()
Sarjan pelipäivät ovat Helsingissä to ja su.
Pelataan yhdessä Uudenmaan piirin joukkueiden kanssa keväällä rinnakkaisilla sarjatasoilla ja syksyllä ylempää ja alempaa loppusarjaa.
7v7-sarja: järjestetään yhdessä Uudenmaan piirin kanssa ikäluokkia tarvittaessa yhdistäen.

KAVERIMAAILMA

TC15 = Tytöt 00 ()
Sarjan pelipäivät ovat Helsingissä ke ja la. Pelataan yhdessä Uudenmaan piirin joukkueiden kanssa Etelä-Länsiliigaa, Aluesarjaa ja Ykköstä.
Etelä-Länsiliigassa pelataan 10 joukkueen yksinkertainen sarja, josta kevään jälkeen sijoille 9-10 sijoittuneet oman piirin Aluesarjaan. Kevään sarjan kolme parasta saavat syksyksi lähtöpisteitä: 3-2-1.
Helsingin ja Uudenmaan piirien yhteisen 10 joukkueen Aluesarjan kevään voittaja syksyksi Etelä-Länsiliigaan ja 1-2 viimeistä Ykköseen riippuen ELL putoavien määrästä. Ykkösen kevään 1-2 parasta syksyksi Aluesarjaan.

TC14 = Tytöt 01 ()
Sarjan pelipäivät ovat Helsingissä ti ja pe. Keväällä pelataan yhdessä Uudenmaan piirin joukkueiden kanssa Aluesarjaa, Ykköstä ja Kakkosta.
10 joukkueen Aluesarjan kevään neljä parasta syksyn Etelä-Länsiliigaan.
Aluesarjan viimeinen putoaa syksyksi Ykköseen, Ykkösen viisi parasta syksyksi Aluesarjaan. Ykkösestä 4 joukkuetta sekä Kakkosen parhaat pelaavat syksyllä Ykköstä. Loput joukkueet pelaavat Kakkosessa.

TD13 = Tytöt 02 ()
Sarjan pelipäivät ovat Helsingissä ke ja su. Pelataan yhdessä Uudenmaan piirin joukkueiden kanssa Aluesarjaa, Ykköstä, Kakkosta ja Kolmosta.
Aluesarjan kevään neljä parasta syksyn Etelä-länsiliigaan. Aluesarjan loput joukkueet sekä kevään Ykkösen lohkovoittajat pelaavat syksyllä Aluesarjaa. Syksyllä pelataan 10 joukkueen Ykkönen, jonne kevään Ykkösen lohkojen 2.-5. sijoittuneet sekä Kakkosen kaksi parasta. Kakkosen ja Kolmosen välillä 1-2 joukkuetta nousee ja putoaa tasaisempien pelien aikaansaamiseksi.

TD12 = Tytöt 03 ()
Sarjan pelipäivät ovat Helsingissä ti ja pe. Pelataan keväällä Kilpasarjakarsintaa, Ykköstä ja Kakkosta.
Uudenmaan- ja Helsingin piiristä valittiin ilmoittautumisten perusteella 19 joukkuetta yhteiseen Kilpasarjakarsintaan.. Karsintalohkojen 1.-5. sijoittuneet syksyksi Aluesarjaan, 6.-10. sijoittuneet syksyksi Ykköseen.
Ykkönen pelataan keväällä yhdeksän joukkueen sarjana. Syksyksi muodostetaan kaksi 10 joukkueen Ykköstä, jossa pelaa Kilpasarjakarsinnan 6.-10. sijoittuneet, Kakkosen lohkovoittajat ja loput joukkueet Ykkösestä. Muut pelaavat syksyllä Kakkosessa.

LEIKKIMAAILMA

TE11 = Tytöt 04 ()
Sarjan pelipäivät ovat ma ja to. Pelataan tasolohkoissa, joita muutetaan syksyksi. Uudet joukkueet voivat ilmoittautua syyskierrokselle 22.6. asti. Ikäluokassa ei pidetä sarjataulukoita, jokainen joukkue pelaa 8-9 ottelua keväällä ja syksyllä.

TE10 = Tytöt 05 ()
Sarjan pelipäivät ovat ti ja pe. Pelataan tasolohkoissa, joita muutetaan syksyksi. Uudet joukkueet voivat ilmoittautua syyskierrokselle 22.6. asti. Ikäluokassa ei pidetä sarjataulukoita, jokainen joukkue pelaa 8-9 ottelua keväällä ja syksyllä.

TF9 =Tytöt 06 ()
Sarjan pelipäivät ovat ma ja to. Pelataan tasolohkoissa, joita muutetaan syksyksi. Uudet joukkueet voivat ilmoittautua syyskierrokselle 22.6. asti. Ikäluokassa ei pidetä sarjataulukoita, jokainen joukkue pelaa 7-9 iltana keväällä ja syksyllä ja lähtökohtaisesti kaksi peliä illassa.

TF8 =Tytöt 07 ()
Pelataan peli-iltoina.